Fotbal

Semifinále MOL Cupu: Viktoria Plzeň vs. Zlín živě

Ve finále MOL Cupu už čeká Sparta. Stane se jejím soupeřem Viktoria Plzeň, nebo Zlín? Sledujte boj o postup živě na Betano TV.

 

Fortuna liga nadstavbová část 2023/2024: program a výsledky

Podívejte se na kompletní informace ✔️ o nadstavbové části Fortuna ligy. ⚽ V článku naleznete herní systém, program i výsledky.

 

La Liga živě: El Clásico Real Madrid vs. Barcelona v livestreamu

V neděli nás čeká v pořadí 257. El Clásico. Real porazil Barcu v letošní sezoně již dvakrát. Přiblíží se opět titulu? Od 21:00 na Betanu.

 

1. FC Slovácko - Viktoria Plzeň živě: online livestream zdarma

Plzeň v týdnu ukončila svojí parádní pouť Konferenční ligou po bitvě s Fiorentinou. V neděli ji ale čeká další těžké utkání. Viktoria jede na Slovácko.

 

Jak a kde sledovat Slavia vs. Olomouc živě? Livestream zdarma

Slavia ve čtvrtek napravila předchozí nezdary a po skvělém výkonu porazila AS Řím. Zpět na vítěznou vlnu i v lize se bude chtít dostat v Olomouci.

 

Fiorentina vs. Viktoria Plzeň živě ve čtvrtfinále Evropské...

Viktoria Plzeň sehraje ve čtvrtek odvetný zápas čtvrtfinále Konferenční ligy s Fiorentinou. Sledujte utkání od 18:45 na ČT sport.

 

Bayern vs. Arsenal živě ve čtvrtfinále Ligy mistrů

První zápas mezi Bayernem a Arsenalem vítěze nepřinesl. O postupujícím se definitivně rozhodne v Allianz Areně. Ve středu od 21:00 v TV.

 

Manchester City vs. Real Madrid ve čtvrtfinále Ligy mistrů živě

Odveta nejprestižnějšího čtvrtfinále je tu. Manchester City přivítá Real Madrid a utkání slibuje výbornou podívanou.

 

Barcelona vs. PSG živě ve čtvrtfinále Ligy mistrů

Barcelona přivítá v odvetném zápase čtvrtfinále Ligy mistrů PSG. Potvrdí Xaviho svěřenci výhru z prvního duelu a postoupí do semifinále? Dnes od 21:00 v...

 

Borussia Dortmund vs. Atlético Madrid živě ve čtvrtfinále Ligy...

Atlético Madrid se představí v úterý večer na hřišti Dortmundu, kde bude hájit jednogólový náskok z prvního utkání. Odvetu můžete sledovat od 21:00 v TV.

 

Vstupenky na ME ve fotbale 2024 - předprodej, loterie, info

Česká reprezentace míří na Euro 2024 – a můžete i vy. Přečtěte si vše o vstupenkách na ME ve fotbale, včetně ceníku, časové osy a informací o loterii.

 

Zápas kola: Plzeň - Slavia - informace, bilance, zajímavosti

Přední týmy Fortuna ligy jdou proti sobě. ☝ Plzeň hostí Slavii. Sledujte tento atraktivní duel v neděli od 18:00 živě a zdarma na Fortuna TV.

 

Jak a kde sledovat Plzeň - Slavia živě? Livestream zdarma

Pokud se chce Slavia vrátit na první místo ligové tabulky, tak musí vyhrát v Plzni. Sledujte nedělní zápas od 18:00 živě a zdarma na Fortuna TV.

 

Viktoria Plzeň - Slavia Praha živě: online livestream zdarma

Slavia se vrátila do čela a soustředí se už jen na ligu, zatímco Viktoria bojuje na třech frontách. Sledujte jejich zápas živě na Fortuna TV.

 
První 1 2 3 4 5 Poslední

VLOŽ EMAIL A ZÍSKEJ NEJVYŠŠÍ BONUS